Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Narvik Yemn

Narvik Yemn ”Narvik” (rek.nro VH23-039-0105)
rautias 164 cm, budjonny, tamma
synt. 22.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Narvik on luonteeltaan kiltti, mutta hieman varautunut tamma. Se viihtyy parhaiten tarhassa omien tarhakavereidensa kanssa ja stressaantuu helposti yksin ollessaan. Hoidettaessa se on kiltti, mikäli hoitaja on tarpeeksi hellä eikä tee äkkinäisiä liikkeitä. Ratsastaessa Narvik kokeilee ratsastajaansa, kuinka paljon hänen annetaan laiskotella. Narvik saattaa aluksi myös tuijottaa maneesin kulmia tai äksyillä muille maneesissa oleville vieraille hevosille. Kun ratsastaja saa Seigosta otteen, se yrittää tehdä kuuliaisesti parhaansa. Esteillä alkaa nopeasti kieltämään tai pudottelemaan tahallaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro. 

Kilpailutulokset

Narvik kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Borowik Yemn
budj, koulu, POL

e. Cedzyna Yemn
budj, koulu, POL

ii. Mihairevitsk
budj, esteet, GER

ie. Poka Bereza
budj, koulu, RUS

ei. Migayushchiy
budj, koulu

ee. Darnitsa Tern
budj, koulu, GER