Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Natolina Yemn

Natolina Yemn ”Nato” (rek.nro VH22-048-0023)
tummanruunikko 170 cm, westfalen, tamma
synt. 21.06.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. vaativa B, re. 160 cm

Nato on luonteeltaan laiska ja rauhallinen tamma. Hoitaessa erittäin kiltti ja etenkin lasten ja aloittelijoiden suosikki. Nato rakastaa herkkuja ja onkin yleensä korvat hörössä odottamassa karsinan ovella. Ratsastaessa Nato on laiska ja kokeilee usein ratsastajaansa laiskottelemalla. Esteillä ja maastossa herää hieman. Erittäin maastovarma, yksin kuin erikseen. Ei pelkää erikoisesteitä, mutta joskus vauhti tuntuu loppuvan kesken.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

Nato kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Sorediel Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Ciemina Yemn
westf, koulu, POL

ii. Sierra Freesoul xx
xx, koulu, ITA

ie. Meredith Yemn xx
xx, esteet, POL

ei. Verso Sampson
westf, koulu, GBR

ee. Philippines Yemn
westf, esteet, POL