Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Nazca Yemn

Nazca Yemn ”Nazca” (rek.nro VH24-020-0005)
ruunikonkimo 154 cm, tersk, tamma
synt. 31.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 120 cm

Nazca on luonteeltaan kiltti ratsu niin lapsille kuin aikuisillekin. Nazca on erittäin vaivaton käsitellä ja se sopii hyvin ensimmäiseksi hoitohevoseksi. Ratsastaessa Nazca on varma, mutta saattaa kokeilla aluksi, kuinka paljon tämän ratsastajan kanssa saa laiskotella. Erittäin maasto- ja erikoisestevarma hevonen, sopii hyvin myös vetämään isompaa maastoporukkaa. Kouluratsastukseen liikkeet eivät meinaa riittää, mutta esteillä tamma laittaa parastaan. Välillä jopa ilopukkien kera.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-00139.

Kilpailutulokset

Nazca kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Zolotoi
tersk, esteet, RUS

e. Kiadra Voshuelneja
tersk, koulu, RUS

ii. Osadchy Dato
tersk, esteet, RUS

ie. Jatsura
tersk, esteet, RUS

ei. Kutsenko
tersk, koulu, RUS

ee. Menshova
tersk, koulu, RUS