Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Zejneba Ionnaja

Zejneba Ionnaja ”Neba” (rek.nro VH23-039-0043)
rautias 160 cm, budjonny, tamma
synt. 24.09.2022, katso ikä
kasv. Sirpa (VRL-00329), Ionic
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 90 cm

Neba on luonteeltaan melko herkkä ja tammamainen. Viihtyy parhaiten vain omien tallikavereitten kanssa, saattaa potkia liian lähelle tulevaa vierasta hevosta. Vain yksi hoitaja kerrallaan karsinaan. Ratsastaessa herkkä avuille ja saattaa alkaa kiukuttelemaan, jossei avut ole täysin selkeitä. Maastossa melko säpsy, kannattaa maastoilla vain kaverin kanssa. Esteillä kuumuu helposti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ093923%
KRJ14169133%

Jälkeläiset

01.03.2024 ori Caral Yemn (i. Capaldi Yemn)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Krasavets Ion
budj, kenttä

e. Zavesa Ion
budj, koulu

ii. Rostislav GA
budj, kenttä

ie. Krasnaja Rjabina GA
budj, esteet

ei. Zaviduyu
budj, koulu

ee. Atlasnaja GA
budj, yleis