Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Nemys Yemn x

Nemys Yemn x ”Nemys” (rek.nro VH21-034-0068)
musta 155 cm, angloarabi, tamma
synt. 19.09.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 100 cm

Nemys on luonteeltaan tammamainen ja oman arvonsa tunteva hevonen. Se kiintyy ja luottaa omiin tuttuihin hoitajiinsa, mutta uusia ihmisiä kohtaan se on varautunut. Hoitaessa kannattaa varata etenkin takajalkoja. Ratsastaessa tamma on melko reipas ja työteliäs. Se saattaa hyppiä välillä tammamaisesti ja säpsyy helposti. Tamma ei myöskään halua vieraita hevosia lähelleen. Esteillä alkaa nopeasti hyppimään ja kieltämään. Maastoon mieluiten kaverin kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ6113647%
KRJ674330%

Jälkeläiset

12.10.2022 ori Lutom Yemn x (e. Nemys Yemn x)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Pineapple Flavor
x, koulu

e. Tempeste
x, koulu, GBR

ii. Massio x
x, laukat

ie. Eriica x
x, laukat

ei. Faith Healer
x

ee. Tamara
x