Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kashan Nepagaja

Kashan Nepagaja ”Neppari” (rek.nro VH22-020-0042)
mustankimo 154 cm, tersk, tamma
synt. 11.01.2022, katso ikä
kasv. Dmitri Shernets RUS
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 90 cm

Neppari on luonteeltaan utelias ja hieman hölmö. Se on aina valmiina lähtemään töihin ja yrittää parhaansa. Kouluratsastus on tamman priimaa, mutta sopii myös pienempien luokkien kenttään. Ei kokeile ratsastajaa ja on maastovarma. Rakastaa myös paljon uittamista. Esteillä varma, mutta kömpelö. Vaatii ratsastajalta kärsivällisyyttä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ594730%
KRJ6127723%

Jälkeläiset

03.08.2023 tamma Ocean Yemn (i. Kanal Zenif)
03.04.2023 ori Blacklist Yemn (i. Zolotoi)

Sukutaulu

evm-suku

i. Andressevoj RUS
tersk, koulu, RUS

e. Khaereltsina IV
tersk, koulu, RUS

ii. Szniov
tersk, koulu, RUS

ie. Dnior Michereltsina
tersk, koulu, RUS

ei. Geresvedr
tersk, koulu, RUS

ee. Khaereltsina III
tersk, koulu, RUS