Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Niele Yemn

Niele Yemn ”Niele” (rek.nro VH22-266-0004)
ruunikko 157 cm, anglo-argentino, tamma
synt. 12.03.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Niele on luonteeltaan hieman laiska, mutta oikein hyväluonteinen tamma. Pitää paljon herkuista ja lapsista. Kouluratsastuksen parissa jaksaa melko huonosti keskittyä. Esteillä keskittyy tarkasti hyppyihinsä, mutta on niiden kanssa tarkka – kieltää helposti, jollei askeleet osu ihan kohdilleen. Ei pelkää erikoisesteitä, maastovarma yksin kuin seurassakin.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ122612431%
KRJ464622%

Jälkeläiset

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Speedy Will
x, esteet

e. Proporci Tulisha
anglo-arg, esteet

ii. Wilker PRG
x, laukat

ie. Kachira PRG
x, laukat

ei. Synvilla’s Tribal
anglo-arg, kenttä

ee. Synvilla’s Tiamaria
anglo-arg yleis