Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Nims Yemn ox

Nims Yemn ox ”Nims” (rek.nro VH23-003-0243)
rautias 156 cm, arabi, tamma
synt. 18.07.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 90 cm

Nims on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen tamma. Hoitaessa seisoo paikoillaan kuin naulattu ja antaa kenen tahansa suorittaa hoitotoimenpiteet moitteetta. Herääminen uuteen päivään kestää joskus kauan ja tammaa saa ajaa eteenpäin oikein olan takaa. Osaavan ratsastajan alla tammasta voi saada paljon irti kouluratsastuksen saralla. Ei säpsy eikä säiky. Esteillä vähän turhan rauhallinen, pudottaa aika paljon.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro. 

Kilpailutulokset

Nims kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Przemysł
ox, koulu, POL

e. Yatanabaa
ox, esteet

ii. Oliwier
ox, POL

ie. Patrycja
ox, POL

ei. Asser l’Aviog
ox, laukat

ee. Whimmei
ox, laukat