Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Noituri Yemn

Noituri Yemn ”Noituri” (rek.nro VH23-015-0088)
ruunikko 163 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 19.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Noituri on luonteeltaan melko tammamainen, mutta hallittavissa oleva hevonen. Noituri saattaa näyttäytyä uusien ihmisten edessä varautuneelta ja jopa pelottavalta, mutta luottamuksen synnyttyä hän on ylintä ystävää. Erittäin herkkä hoidettava, mielellään vain tutuille tai kokeneille hoitajille. Noituri on ratsastaessa hieman laiska, eikä siedä tuntemattomia hevosia lähelleen. Kauniit liikkeet, jos ratsastaja osaa niitä vaatia. Esteillä alkaa helposti hyppiä, eikä malta keskittyä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Noituri kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

noin 6-polvinen suku

i. Karpacz Yemn
RBSH, esteet, POL

e. Mosna Yemn
RBSH, koulu, POL

ii. Zapatron Ion
budj, esteet

ie. Priton Eqlitanya
RBSH, esteet, RUS

ei. Gorlice Yemn
RBSH, koulu, POL

ee. Ozierany Yemn
RBSH, koulu, POL