Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Linowek Yemn

Linowek Yemn ”Nowek” (rek.nro VH22-039-0051)
rautias 164 cm, budjonny, ori
synt. 11.12.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Nowek on luonteeltaan melko laiska ja ruunamainen ori. Nowekin kanssa on helppo tulla toimeen myös hieman aloittelevamman hoitajan tai ratsastajan. Nowek kokeilee aluksi mielellään, onko pakko lähteä töihin ja yrittää siellä parastaan. Se koittaa etsiä kaikkea mahdollista syötävää ja keskittyy lähinnä lähistöllä oleviin muihin hevosiin. Esteillä ja maastossa ori hiukan piristyy. Erittäin maastovarma, eikä kiellä hurjimmillakaan erikoisesteillä. Ori rakastaa myös uimista!

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ12127134%
KRJ60967%

Jälkeläiset

14.01.2024 ori Toltec Yemn (e. Stefanowa Yemn)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Perzyny Yemn
budj, esteet, POL

e. Milowa Yemn
budj, koulu, POL

ii. Yoress Yemn
budj, esteet, POL

ie. Priton Dlarneta
budj, esteet, RUS

ei. Skahka Yemn
budj, koulu, POL

ee. Priton Tadesna
budj, koulu, RUS