Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Nowiny Yemn

Nowiny Yemn ”Nowiny” (rek.nro VH22-015-0042)
musta 166 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 24.07.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Nowiny on luonteeltaan oikea unelmaratsu. Se nauttii kovasti yhdessä touhuamisesta, oli se sitten kilparadalla suorittamista tai metsässä maastakäsitellen vaeltelua. Louisa käyttäytyy hyvin tilanteessa kuin tilanteessa ja tykkää myös lasten kanssa toimimisesta. Helppo yhteistyökumppani niin hoitaessa kuin ratsastaessa, yrittää aina tehdä parhaansa ja kuuntelee ratsastajaa tai hoitajaa tarkalla korvalla. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli. Ei kuumu.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta JK 2013.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ142211731%
KRJ233216%

Jälkeläiset

01.11.2023 ori Righteous Yemn (i. Karpacz Yemn)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Akopane Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Smolaja Yemn
RBSH, koulu, POL

ii. Sorediel Yemn xx
xx, esteet, POL

ie. DLHS Alamo Dancer
xx, esteet, GBR

ei. Zagoz Yemn
RBSH, koulu, POL

ee. Anaiska Yemn
budj, koulu, POL