Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kiernozia Yemn

Kiernozia Yemn ”Nozia” (rek.nro VH22-015-0036)
ruunikko 163 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 08.05.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Nozia on luonteeltaan pirteä ja ahkera tamma. Se on aina valmiina lähtemään töihin ja tekee työnsä suurella intohimolla. Hoitaessa tamma on pääosin kiltti, mutta takajalkojen kanssa kannattaa olla tarkkana. Ratsastaessa melko tammamainen ja saattaa alkaa hyppiä. Askeliltaan reipas ja tarmokas, yrittää aina parhaansa. Hieno kilpahevonen upealla työmotivaatiolla.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ12189532%
KRJ493735%

Jälkeläiset

19.04.2024 tamma Atahualpa Yemn (i. Huastec Yemn)

Sukutaulu

6-polvinen suku

i. Oxymoron Ion x
x, koulu

e. Priton Zafeia
budj, esteet, RUS

ii. Orsino Ion x
x, kenttä

ie. Anissa Ion xx
xx, kenttä

ei. Zapatron Ion
budj, esteet, RUS

ee. Priton Dorofeïa
budj, esteet, RUS