Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Nyad Yemn x

Nyad Yemn x ”Nyad” (rek.nro VH23-034-0071)
rautias 155 cm, angloarabi, tamma
synt. 08.12.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 110 cm

Nyad on luonteeltaan oikein kiltti, koko perheen suosikki. Tamma on aina valmiina lähtemään korvat hörössä töihin. Sopiin mainiosti niin kouluun, esteille, kun kenttäänkin. Aikaisemmin toiminut myös ratsastuskoululla tuntihevosena. Nyadin suosikkipäivä on reipas maastolenkki kavereiden kanssa hiekkamontuilla kiipeillen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

Nyad kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Assault Yemn x
x, esteet, POL

e. Lisow Yemn x
x, koulu, POL

ii. Mielec Yemn xx
xx, esteet, POL

ie. Terespol Yemn ox
ox, esteet, POL

ei. Kozin Yemn x
x, koulu, POL

ee. Supras Yemn x
x, koulu, POL