Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Obsidian Yemn ox

Obsidian Yemn ox ”Obsi” (rek.nro VH24-003-0028)
mustankimo 153 cm, arabi, ori
synt. 20.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Obsi on luonteeltaan älykäs ja hieman temperamenttinen ori. Se on reipas ja toimii alussa yleensä hirveän hyvin, mutta myöhemmin alkaa useasti säpsymään ja hyppimään. Tositilanteessa usein kumminkin jaksaa keskittyä ja onkin todella hieno kouluori pienestä koosta huolimatta. Upeat askeleet, kaunis muoto. Myös esteillä toimii, kuumuessaan tosin keskittyminen herpaantuu.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Saippua.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Obsi kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Zerodark Yemn ox
ox, koulu, POL

e. Taberah Index
ox, esteet, FRA

ii. Baf al Sierra ox
ox, koulu, ITA

ie. Omreya al Namys ox
ox, koulu, SPA

ei. Shado Reido
ox, esteet, JAP
VIP MVA, KTK-I, FN

ee. Tancerz al Qismat
ox, koulu
KTK-II