Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Ocean Yemn

Ocean Yemn ”Ocean” (rek.nro VH23-020-0021)
mustankimo 156 cm, tersk, tamma
synt. 03.08.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Ocean on luonteeltaan erittäin kiltti ja hyväluonteinen tamma. Sopisi erinomaisesti aloittelevalle kilpailijalle opetusratsuksi. Ocean käyttäytyy hyvin kaikissa tilanteissa ja kuuntelee herkällä korvalla hoitajansa ja ratsastajansa toiveita. Upea tamma koittaa usein jopa ennakoida ratsastajan toiveita. Nopea oppimaan ja varma käsiteltävä myös tutun kotitilan ulkopuolella. Ocean rakastaa rauhallisia maastolenkkejä, joko yksin tai porukassa. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Ocean kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Kanal Zenif
tersk, esteet, POL

e. Kashan Nepagaja
tersk, koulu, RUS

ii. Gustajie
tersk, esteet, RUS

ie. Englerta RUS
tersk, esteet, RUS

ei. Andressevoj RUS
tersk, koulu, RUS

ee. Khaereltsina IV
tersk, koulu, RUS