Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Ocypel Yemn

Ocypel Yemn ”Ocypel” (rek.nro VH22-090-0032)
ruunikko 168 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 12.09.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Ocypel on luonteeltaan varsinainen laumanjohtaja. Hän on aina ensimmäisenä menossa niin laitumella, maastoreissulla kuin kilpailupaikallakin. Ocypel saattaa yrittää ensimmäisenä jekuttaa myös uutta hoitajaansa tai ratsastajaansa, mutta pelätä sitä tarvitse. Ratsastaessa Ocypel on reipas ja kuuliainen, muttei automaatti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-11983.

Kilpailutulokset

Ocypel kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Robac Yemn xx
xx, koulu, POL

e. Deadly Meows Del
trak, esteet, GER

ii. Times Doc
xx, esteet, GBR

ie. Qes Benelux xx
xx, koulu, RUS

ei. The Purr-fect Hero
trak, esteet

ee. Deadly Sins
trak, esteet, GER