Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Odyssey Yemn

Odyssey Yemn ”Ode” (rek.nro VH23-039-0049)
ruunikko 163 cm, budjonny, tamma
synt. 12.06.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Ode on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen tamma. Sopisi mainiosti aloittelevalle kisaajalle tai vaikka ratsastuskouluun. Toimii hyvin kenen tahansa alla ja kiintyy nopeasti omaan hoitajaansa. Toimii hyvin lajissa kun lajissa ja koittaa tehdä parhaansa. Parhaiten toimii koulussa, joissa hienot askellajit ja erittäin herkät avut. Esteillä koittaa aina ylittää esteen, vaikka näyttäisi miten huonolta. Sen takia saattaa pudotella paljon.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ493339%
KRJ11125740%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Wysoko Yemn
budj, koulu, POL

e. Tarnowa Yemn
budj, koulu, POL

ii. Nat Gade
budj, esteet, RUS

ie. Poka Bereza
budj, koulu, RUS

ei. Dreamhack
budj, koulu

ee. Darnitsa Tern
budj, koulu, GER