Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Okoniny Yemn

Okoniny Yemn ”Okoa” (rek.nro VH22-083-0011)
ruunikonkirjava tobiano 147 cm, criollo, tamma
synt. 26.10.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 100 cm

Okoa on luonteeltaan energinen tamma, joka sopii parhaiten vauhtia rakastavalle hoitajalle ja ratsastajalle. Okoan energia ei meinaa koskaan loppua – tarhassa se pomottaa ja vahtii muita, karsinassa pyörii ja tutkii uteliaana taskuja ja ratsastaessa paahtaa hiki hatussa. Tamma on myös tunnettu tavoistaan karata karsinasta, joten oven kanssa on oltava tarkkana. Kouluratsastukseen Okoalla ei juuri riitä keskittyminen eikä motivaatio, mutta esteillä se on varma, nopea ja ketterä. Erinomainen estehevonen, joka käyttäytyy hyvin kisapaikoilla.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

Okoa kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Dabrow Yemn
cri, esteet, POL

e. Petronelle DLH
cri, esteet, USA

ii. Promesa Me Trae
cri, esteet, ARG

ie. Qualicho Luna
cri, esteet, ARG

ei. Rígor Mortis
cri, western, ARG

ee. Pie Bocanada
cri, western, ARG