Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Oneida Yemn

Oneida Yemn ”Oneida” (rek.nro VH24-015-0008)
mustanruunikko 161 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 21.02.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Oneida on luonteeltaan melko tammamainen esiintyjä. Sopii parhaiten hoitajalle ja ratsastajalle, joka pitää hieman haasteellisemmasta hevosesta. Huonoina päivinä Oneida saattaa olla melko jääräpäinen, eikä mistään tunnu tulevan mitään. Ratsastus on yhtä hyppimistä ja ratsastajan testaamista. Pitkän ja huolellisen verryttelyn jälkeen Fanalta löytyy kauniit liikkeet ja suuri työmotivaatio. Esteillä ja maastossa kuumuu helposti, jolloin herkkyys vaihtuu hyppimiseksi ja kaahaamiseksi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta http://ransu.kuvat.fi/lisenssi.

Kilpailutulokset

Oneida kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Great Line Namys xx
xx, esteet, SPA

e. Romangina LH
RBSH, koulu, FIN

ii. Next In Line xx
xx, kenttä, USA

ie. Let Me See xx
xx, kenttä, USA

ei. Veleno di Romeo
xx, western, ITA

ee. Georgina II
at, yleis, BRA
Quintessential, KTK-III