Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Ostoja Yemn

Ostoja Yemn ”Osta” (rek.nro VH22-100-0010)
mustanruunikko 165 cm, wielkopolski, tamma
synt. 06.03.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Osta on luonteeltaan rauhallinen ja hieman ujo tamma, niin hevosten, kuin ihmistenkin seurassa. Kiintyy kovasti yhteen ihmiseen ja seuraisi sitä vaikka maailman ääriin. Toimii parhaiten kouluratsuna. Kauniit, kevyet askellajit. Saattaa säpsyä maastossa jotain suurempaa ja voi tehdä äkkiliikkeitä, jos maastokaveri panikoi. Pelkää aika paljon erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ085215%
KRJ4206438%

Jälkeläiset

14.09.2023 ori Resplandor Yemn (i. Ozark Yemn)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Theorex Yemn
wielk, esteet, POL

e. Desendra Yemn
wielk, koulu, POL

ii. Wrocnac Yemn
wielk, esteet, POL

ie. Ziranaj Yemn
wielk, esteet, POL

ei. Szybki Desouk 
wielk, koulu, FIN

ee. Idria
trak, koulu, NAM