Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Otwock Yemn x

Otwock Yemn x ”Otto” (rek.nro VH22-034-0023)
rautiaankimo 153 cm, angloarabi, ori 
synt. 23.04.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Otto on luonteeltaan vähän omillaan pysyvä ja kokoaan hyväksi käyttävä. Tarhassa se pomottaa kaikki tarhakaverinsa ja joskus koittaa etenkin pienemmälle hoitajalleen tai ratsastajalleenkin kokeilla rajoja. Ei ihan pienemmille. Satulavyötä vihaa kovasti ja hampaiden kanssa pitää silloin olla varovainen. Upea, raamikas kouluhevonen, jolla on liikkeet hallussa. Mitään ei anna ilmaiseksi ja pahoina päivinään on hyvinkin säpsy ja säikky. Maastoon vain kaverin kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

Otto kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Emu Wars
ox, esteet

e. Annimay Grita x
x, koulu, GER

ii. Vatrer ox
ox, laukat

ie. Eawrina ox
ox, laukat

ei. Marh Terminator x
x, koulu, GER

ee. Chaalia Grita x
x, koulu, GER