Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Outerbanks Yemn

Outerbanks Yemn ”Outer” (rek.nro VH23-100-0015)
mustanruunikko 167 cm, wielkopolski, ori
synt. 27.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Otto on luonteeltaan orimainen ja vain kokeneille sopiva hevonen. Se saattaa keksiä milloin mitäkin, jollei asiat mene sen pään mukaan. Ratsastaessa kuuma ja reipas. Säpsyy helposti ja kuumuessaan jarrut hukkuvat. Todella osaava ratsu niin kouluun kuin esteillekin, kunhan ratsastaja osaa tarpeeksi vaatia. Kauniit liikkeet ja herkkä avuille. Toisinaan Oton keskittyminen meinaa mennä vieraille tammoille esittämiseen. Rakastaa uimista.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Otto kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

04.10.2023 tamma Coldcase Yemn (e. Sibina Yemn)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Czyzew Yemn
wielk, esteet, POL

e. Prostynia Yemn
wielk, koulu, POL

ii. Bresow Yemn
trak, esteet, POL

ie. Inina Yemn
wielk, esteet, POL

ei. Szabla Ion
wielk, esteet

ee. Trezielina Ion
wielk, koulu