Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Ozark Yemn

Ozark Yemn ”Ozark” (rek.nro VH23-100-0010)
mustanruunikko 166 cm, wielkopolski, ori
synt. 27.03.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 140 cm

Ozark on luonteeltaan hieman sählä, mutta kilttiluonteinen ori. Hoitaessa kannattaa pitää kiinni, ellei halua jäädä pyörivän ponin alle. Koulu ei jaksa paljon oria kiinnostaa, vaan kyllästyy ja alkaa lusmuilemaan ja vedättämään. Esteillä hieman virkeämpi, mutta kuumuu helposti, jolloin alkaa juoksemaan esteiden ohi. Kärsivällisen ihmisen hevonen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Ozark kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Oronsko Yemn
wielk, esteet, POL

e. Anielina Yemn
wielk, esteet, POL

ii. Wiadowo Yemn
wielk, koulu, POL

ie. LB Scheinblüte
trak, esteet, GBR

ei. Sepopol Yemn
wielk, esteet, POL

ee. Marzanna Ion
wielk, esteet