Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Paleo Yemn x

Paleo Yemn x ”Paleo” (rek.nro VH24-034-0007)
ruunikko 162 cm, angloarabi, ori
synt. 30.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Paleo on luonteeltaan rauhallinen ja hyvin ruunamainen ori. Lempeä käsiteltävä myös pienempikokoiselle tai aloittelevammalle hoitajalle tai ratsastajalle. Ratsastaessa se aluksi kokeilee, kuinka paljon hän saa laiskotella. Maastossa Paleo saattaa nähdä hieman omiaan, jolloin se voi jähmettyä paikoilleen tai kääntyä takaisin tulosuuntaan. Mitään suurempia äkkiliikkeitä se ei tee. Parhaimmillaan ori on kouluratsastuksessa hyvän keskittymiskykynsä ansiosta.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

Paleo kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Sulkowice Yemn x
x, esteet, POL

e. Modla Yemn x
x, koulu, POL

ii. Speedy Will
x, esteet

ie. Banie Yemn x
x, esteet, POL

ei. Dallas McLure Ion xx
xx, esteet

ee. Paprotna Yemn x
x, koulu, POL