Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Paprotna Yemn x

Paprotna Yemn x ”Papora” (rek.nro VH22-034-0013)
ruunikko 158 cm, angloarabi, tamma
synt. 10.03.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 90 cm

Papora on luonteeltaan melko energinen, mutta kaikkien käsiteltävissä oleva. Se on pieni mutta pippurinen ja aina pomottamassa muita tarhassa, mistä ei millään viitsisi lähteä. Koulu on ehdottomasti tamman laji, kunhan saa vähän puolipidätteillä rauhoiteltua. Lähes automaatti koulussa. Erittäin maastovarma ja ihana, reipas maastokaveri. Esteistä ei pahemmin tykkää, vaan kuumuu nopeasti ja alkaa juoksemaan esteiden ohi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ364321%
KRJ9178431%

Jälkeläiset

18.03.2023 tamma Crisis Yemn x (i. Speedy Will)
20.11.2022 tamma Modla Yemn x (i. Dallas McLure Ion xx)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Sierra Theory of Poseidon
x, koulu, ITA

e. Supras Yemn x
x, koulu, POL

ii. Psygon
ox, saddle seat

ie. Theory Of Change
xx, kenttä, GBR

ei. Blind Banker xx
xx, koulu, GBR 

ee. Vignetta x
x, esteet, USA