Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Pelagiowa Yemn

Pelagiowa Yemn ”Pelagi” (rek.nro VH22-021-0124)
rautias 168 cm, trakehner, tamma
synt. 29.06.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 160 cm

Pelagi on luonteeltaan erittäin kiltti ja hyväluonteinen tamma. Pelagi on aina valmis lähtemään töihin ja tulee hyvin toimeen kaikkien ihmisten ja hevosten kanssa. Erittäin kiltti ja helppo hoitaa, kengittää, lastata, uittaa ja kuljettaa. Ratsastaessa Pelagi on reipas ja melko lyhytaskelinen. Kouluratsastuksen parissa keskittyminen eikä liikkeet meinaa riittää, mutta esteillä pääsee omilleen. Maastovarma, ei pelkää erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ10185650%
KRJ223412%

Jälkeläiset

12.05.2024 tamma Pelucy Yemn (i. Lucky Strike)
03.12.2023 ori Clockwork Yemn (i. Hacks Yemn)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Willow Gimme Shelter
trak, esteet, POL

e. Empyrean Dressa
trak, esteet, GBR

ii. Kingsley
trak, esteet, BEL

ie. Gimme Some Lovin’
trak, esteet, GER

ei. Dynasticle
trak, koulu, GBR

ee. Tempress
trak, esteet, GBR