Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Petronelle DLH

Petronelle DLH ”Petra” (rek.nro VH22-083-0002)
ruunikonkirjava tobiano 146 cm, criollo, tamma 
synt. 07.01.2022, katso ikä
kasv. sarqquu (VRL-04374), Delmenhorst USA
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 100 cm

Petra on luonteeltaan melko herkkä ja hieman oikukas tamma. Ei pienemmille hoitajille tai ratsastajille, ei myöskään aloittelijoille. Petran kanssa saa olla melko tarkkana, sillä hän näyttää heti, jos ei jostain pidä. Hienot liikkeet ja skarppi hyppääjä. Ratsastaessa tamma on säikky, eikä pahemmin viihdy maastossa. Kilpailuradoilla kuitenkin keskittyy ja tekee parhaansa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ14144858%
KRJ1352669%

Jälkeläiset

16.04.2023 tamma Tingri Yemn (i. Dabrow Yemn)
26.10.2022 tamma Okoniny Yemn (i. Dabrow Yemn)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Rígor Mortis
cri, western, ARG

e. Pie Bocanada
cri, western, ARG

ii. Mortalidad
cri

ie. Chos Malal
cri

ei. Soplo de Viento
trak

ee. Me Ecanta
cri