Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Resplandor Yemn

Resplandor Yemn ”Plando” (rek.nro VH23-100-0023)
mustanruunikko 166 cm, wielkopolski, ori
synt. 14.09.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Plando on luonteeltaan kuuma ja melko orimainen ori. Ei aloittelijoille. Plando tuntee oman arvonsa ja kokonsa ja osaa käyttää näitä hyväksi. Hoitaessa se saattaa näyttää olevansa oman karsinansa kuningas. Ori esittää mielellään sekä tutuille että vieraille tammoille taitojaan, jolloin sen käsittelevältä ihmiseltä vaaditaan tiukkuutta. Ratsastaessa kuuma, jolloin vauhti ei meinaa loppua edes pyydettäessä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Plando kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Ozark Yemn
wielk, esteet, POL

e. Ostoja Yemn
wielk, koulu, POL

ii. Oronsko Yemn
wielk, esteet, POL

ie. Anielina Yemn
wielk, esteet, POL

ei. Theorex Yemn
wielk, esteet, POL

ee. Desendra Yemn
wielk, koulu, POL