Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Trebom Yemn

Trebom Yemn ”Pommi” (rek.nro VH22-023-0033)
musta 147 cm, welsh part bred (welsh 38 %), ori
synt. 05.04.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Pommi on luonteeltaan herkkä, mutta hyväkäytöksinen ori. Pommi kaipaa itselleen erittäin hellää ja herkkää käsittelijää. Ori on melko säikky ja saattaa välillä stressata uusilla kilpailupaikoilla, joissa on paljon hälinää. Parhaimmillaan se on yleensä rauhallisissa paikoissa, tutun tarhakaverin tai oman hoitajansa kanssa. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ11134060%
KRJ795629%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Dapromise HAH
trak, koulu

e. Sierra Daques
wpb (76,5 %), esteet, ITA

ii. Promised Illusion
trak, koulu

ie. Loving Danger HAH
trak, koulu

ei. Jacques Yemn
wpb (53,13 %), esteet, POL

ee. Melrose Dael
wD, yleis, GBR