Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Prietogette

Prietogette ”Prieto” (rek.nro VH23-083-0012)
mustankimo 145 cm, criollo, ori
synt. 15.01.2023, katso ikä
kasv. Catharine Shelley GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 110 cm

Prieto on luonteeltaan kiltti, mutta hieman hömelö ori. Sitä löytää mistä milloinkin jumissa tai loimi kadonneena ja yleensä jää arvoitukseksi, mitä on mahtanut tapahtua.  Tammoille saattaa joskus koittaa huudella, muttei pidä omia esityksiään. Esteillä vauhdikas.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ9137131%
KRJ143116%

Jälkeläiset

24.03.2024 ori Quitus Yemn (e. Iñarritu)

Sukutaulu

evm-suku

i. Jordi
cri, esteet, GBR

e. Venancioa
cri, esteet, GBR

ii. Camacho
cri, esteet, GBR

ie. Nerea
cri, esteet, GBR

ei. Pendelton
cri, esteet, ARG

ee. La Casa Grande
cri, esteet, ARG