Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Prostynia Yemn

Prostynia Yemn ”Proosa” (rek.nro VH22-100-0007)
mustanruunikko 166 cm, wielkopolski, tamma
synt. 13.02.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 110 cm

Proosa on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen tamma. Sopisi mainiosti aloittelevalle kisaajalle tai vaikka ratsastuskouluun. Toimii hyvin kenen tahansa alla ja kiintyy nopeasti omaan hoitajaansa. Toimii hyvin lajissa kun lajissa ja koittaa tehdä parhaansa. Parhaiten toimii koulussa, joissa hienot askellajit ja erittäin herkät avut. Esteillä koittaa aina ylittää esteen, vaikka näyttäisi miten huonolta. Sen takia saattaa pudotella paljon.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

Proosa kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Szabla Ion
wielk, esteet

e. Trezielina Ion
wielk, koulu

ii. Szaszka GA
wielk, esteet

ie. Weruzca GA
wielk, esteet

ei. Szmeriak GA
wielk, koulu

ee. Trotzcata GA
wielk, kenttä