Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Goosebumps Yemn

Goosebumps Yemn ”Pummi” (rek.nro VH23-266-0004)
ruunikko 157 cm, anglo-argentino, ori
synt. 18.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 110 cm

Pummi on luonteeltaan reipas ja vekkuli ori. Jos joku on karannut tallista tai laitumelta ja yllättänyt muutkin mukaan, on Pummi todennäköisesti asialla. Hoitaessa kiltti, mutta ei ihan pienimmille hoitajille. Saattaa testailla aika paljonkin sekä hoitajaansa että ratsastajaansa. Ratsastaessa reipas ja helposti kuumuva. Kuumuessaan jarrut saattavat puuttua kokonaan ja esteillä puomit voivat alkaa tippumaan. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ5104335%
KRJ551953%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Rosegarden’s Loreme
anglo-arg, esteet, FIN

e. Niele Yemn
anglo-arg, esteet, POL

ii. Quiere Ir 
anglo-arg, esteet

ie. Rosegarden’s Voslaarum
cri, western, FIN

ei. Speedy Will
x, esteet

ee. Proporci Tulisha
anglo-arg, esteet