Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Purge Yemn

Purge Yemn ”Purge” (rek.nro VH23-039-0098)
rautias 162 cm, budjonny, tamma
synt. 02.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Purge on luonteeltaan kiltti, mutta oman arvonsa tunteva tamma. Se ei mielellään tutustu uusiin hevosiin tai ihmisiin ja tutustuminen voi kestää joskus kauankin. Ratsastaessa Purge ei ole mikään automaatti, vaan ratsastaja saa tosissaan pyytää tammaa tekemään haluttuja juttuja. Kauniit liikkeet ja hyvä hyppytyyli osaavan ratsastajan hallussa. Maastossa ja esteillä Purge kuumuu, jolloin pukit saattavat lentää ja energia tursuaa huonona kärsivällisyytenä. Vierastaa vettä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Purge kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Redostowo Yemn
budj, esteet, POL

e. Pamiatka Yemn
budj, koulu, POL

ii. Priton Uvroj
budj, koulu, RUS

ie. Lezcyna Yemn
budj, esteet, POL

ei. Tapad Yemn
budj, koulu, POL

ee. Priton Tihovana
budj, koulu, RUS