Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Purepecha Yemn

Purepecha Yemn ”Purpa” (rek.nro VH24-083-0001)
ruunikonkirjava 146 cm, criollo, tamma
synt. 03.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 110 cm

Purpa on luonteeltaan älykäs ja herkkä tamma. Huonoja päiviä ei tunneta, vaan on aina korvat hörössä tarhan portilla vastassa. Ratsastaessa reipas, muttei anna mitään ilmaiseksi. Saattaa kokeilla uutta ratsastajaa. Maastossa oikein varma, niin yksin kuin erikseen. Parhaiten toimii esteillä, jossa kuuntelee hyvin eikä kuumu. Pitää myös uittamisesta.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

Purpa kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Mario-Tripas
cri, esteet, ARG

e. Fessera Gaudi
cri, koulu, GBR

ii. Gomez
cri, western, ARG

ie. Ferimelli
cri, esteet, ARG

ei. Silbar
cri, karja, ARG

ee. Geraldine
cri, karja, ARG