Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Quaternary Yemn

Quaternary Yemn ”Quater” (rek.nro VH24-039-0019)
musta 163 cm, budjonny, tamma
synt. 11.03.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Quater on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen, hieman ujokin tamma. Se ei ensimmäisenä tule katsomaan vierasta ihmistä, vaan pysyy varuillaan. Myös tarhassa Quater seuraa lauman johtajaa kuin hai laivaa. Erittäin kiltti hoitaa, seisoo lähinnä nätisti paikoillaan. Hieno hevonen niin esteille kuin kouluun, toimii lähes automaattina. Melko säpsy maastossa, kannattaa olla aina kaveri mukana varmuuden vuoksi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

Quater kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Priton Shaco
budj, yleis, RUS

e. Pamiatka Yemn
budj, koulu, POL

ii. Priton Spyridon
budj, yleis, RUS

ie. D.E. Parenette
budj, yleis

ei. Tapad Yemn
budj, koulu, POL

ee. Priton Tihovana
budj, koulu, RUS