Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Quitus Yemn

Quitus Yemn ”Quitus” (rek.nro VH24-083-0006)
ruunikonkimo 143 cm, criollo, ori
synt. 24.03.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 80 cm

Quitus on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen ori. Sopisi mainiosti aloittelevalle kisaajalle tai vaikka ratsastuskouluun. Toimii hyvin kenen tahansa alla ja kiintyy nopeasti omaan hoitajaansa. Toimii hyvin lajissa kun lajissa ja koittaa tehdä parhaansa. Parhaiten toimii koulussa, joissa hienot askellajit ja erittäin herkät avut. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

Quitus kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Prietogette
cri, esteet, GBR

e. Iñarritu
cri, esteet, GBR

ii. Jordi
cri, esteet, GBR

ie. Venancioa
cri, esteet, GBR

ei. Alejandro III
cri, karja, ARG

ee. Hermidasantaolalla
cri, karja, ARG