Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Hrasoj

Hrasoj ”Raaso” (rek.nro VH23-039-0008)
tummanrautias 164 cm, budjonny, ori
synt. 10.08.2022, katso ikä
kasv. Piotr Zemnelin POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Raaso on luonteeltaan oikein ruunamainen ja kiltti ori. Toimii hyvin niin esteillä, kun koulussakin. Toiminut hetken ratsastuskoulussa opetusmestarina. Ei kumminkaan mikään automaatti. Maastossa saattaa säpsyä, muttei tee äkkiliikkeitä. Esteillä ottaa isoja aasinloikkia ja koittaa ylittää esteen kuin esteen. Isompia alkaa tiputtelemaan helposti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ9155048%
KRJ13137435%

Jälkeläiset

08.01.2024 tamma Pleistocene Yemn (e. Nerezkovida Gritana)
08.07.2023 tamma Gotmail Yemn (e. Deminaja)

Sukutaulu

evm-suku

i. Sharoiv
budj, koulu, RUS

e. Ermisnoka
budj, kenttä, RUS

ii. Srimovoj
budj, koulu, RUS

ie. Kharosvonina
budj, koulu, RUS

ei. Pesutreim
budj, kenttä, RUS

ee. Efellina
budj, kenttä, RUS