Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Radius Yemn

Radius Yemn ”Radius” (rek.nro VH23-083-0015)
ruunivoikko 145 cm, criollo, ori
synt. 27.10.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 80 cm

Radius on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen. Sopisi hyvin vaikka ratsastuskouluun sosiaalisen ja kiltin luonteensa takia. Hoitaessa seisoo nätisti paikallaan ja kunnioittaa yhtä paljon tallin isäntää kuin 7-vuotiasta heppatyttöä. Ratsastaessa enemmän hieman reipas, kun laiskanpuoleinen. Parhaiten toimii kouluradalla, jossa ihan hienot liikkeet.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Radius kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

08.06.2024 ori Clovis Yemn (e. Ultranza DLH)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Halfmen Yemn
cri, esteet, POL

e. Chynowa Yemn
cri, koulu, POL

ii. Mario-Tripas
cri, esteet, ARG

ie. Colonnea Doen
cri, esteet, GER

ei. Pailemán
cri, esteet, ARG 

ee. Lagunita Telsen
cri, koulu, ARG