Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Moonraker Yemn

Moonraker Yemn ”Rake” (rek.nro VH23-048-0068)
voikonkimo 171 cm, westfalen, ori
synt. 11.09.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 100 cm

Rake on luonteeltaan rauhallinen ja rennosti elämän ottava ori. Se ei paljoa haikaile tammojen perään eikä hötkyile muutenkaan. Osaava ratsastaja voi saada paljon irti etenkin kouluratsastuksen puolella, kunhan saa orin heräämään tarpeeksi. Maastossa lähes pomminvarma. Ei pelkää erikoisesteitä, mutta pudottelee paljon. Erittäin seurallinen ja ihmisrakas, joka tulee helposti toimeen muiden hevostenkin kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta vrl-00139, lisenssi.

Kilpailutulokset

Rake kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

13.03.2024 ori Moseley Yemn (e. Altanka Yemn)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Golden Nugget Grey
westf, koulu, DEN

e. Piaski Yemn
westf, koulu, POL

ii. Goldenglizern von Lark
old, koulu, GER 
KRJ-III

ie. Boscotti Grey
westf, koulu, DEN

ei. Dolne Yemn
westf, koulu, POL

ee. Bonne Nuit de León
westf, koulu, DEN