Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Rakow Yemn

Rakow Yemn ”Rakow” (rek.nro VH22-020-0004)
mustankimo 157 cm, tersk, ori
synt. 30.03.2022
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. S (VRL-00329), Ionic

Rakow on luonteeltaan reipas, mutta hyväluonteinen ori. Se saattaa etenkin hoitotilanteissa olla hieman häslä, mutta ei tahallaan tee vahinkoa. Ratsastaessa vauhdikas ja varma. Taitavan ratsastajan alla toimii hienosti niin koulu-, kuin esteradoillakin.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Bethesda
tersk, esteet, RUS

e. Marienoff
tersk, esteet, RUS

ii. Bemero 
tersk

ie. Daratha 
tersk

ei. Damanarei
tersk, kenttä, RUS

ee. Ana Reczikava
tersk, esteet, RUS