Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Rapshit Yemn

Rapshit Yemn ”Rappi” (rek.nro VH23-120-0033)
rautias 157 cm, don, ori
synt. 23.08.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 120 cm

Rappi on luonteeltaan melko ruunamainen ori. Se nauttii kovasti rauhallisista laidun- tai tarhapäivistä omien tarhakavereidensa kanssa. Ongelmaton hoitaa, lastata ja kuljettaa. Ratsastaessa kokeilee aluksi ratsastajaansa, kuinka paljon hän saa laiskotella tämän ratsastajansa kanssa. Rappi on melko säpsy ja säikky, joten selässä kannattaa olla varuillaan äkkiliikkeiden takia. Esteillä varma, mutta välillä meinaa loppua vauhti kesken.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Rappi kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Vlasov
don, esteet, POL

e. Loznitsa RUS
don, esteet, RUS

ii. Lavrodej
don, kenttä, RUS

ie. Gladyševa
don, kenttä, RUS

ei. Oleg Mut
don, esteet, RUS

ee. Lada Vasilina
don, esteet, RUS