Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Recall Yemn x

Recall Yemn x ”Reca” (rek.nro VH23-034-0064)
ruunikko 158 cm, angloarabi, ori
synt. 10.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Reca on luonteeltaan orimainen ja oman arvonsa tunteva. Se saattaa jekutella minkä kerkeää ja karkailee herkästi omille teilleen. Recalta löytyy paljon energiaa, mikä saattaa purkautua erilaisena turhautumisena tai päättymättömällä uteliaisuudella. Upeat liikkeet ja nöyrä ratsastettava, mikäli orin keskittyminen ei pääse herpaantumaan. Esteillä kuumuu nopeasti, jolloin alkaa pudottelemaan puomeja. Maastossa Reetu on varma ja sopii hyvin esimerkiksi isommankin joukon johtajaksi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva.

Kilpailutulokset

Reca kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Janki Yemn x
x, esteet, POL

e. Kekbela Yemn x
x, koulu, POL

ii. Gibleton LH x
x, koulu, FIN

ie. Brella Rewa x
x, esteet

ei. Baf al Sierra ox
ox, koulu, ITA

ee. Silent Night di Sierra
xx, esteet, ITA