Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Redlo Yemn

Redlo Yemn ”Redlo” (rek.nro VH22-015-0020)
rautias 164 cm, russian-based sport horse, ori
synt. 21.03.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Redlo on luonteeltaan oikein älykäs ja tottelevainen ori. Sopii hyvin lajiin kun lajiin, tekee aina parhaansa, oli tilanne mikä hyvänsä. Hoitaessa oikein kuuliainen. Ratsastaessa reipas ja melko herkkä avuistaan. Ei kokeile ratsastajia, vaan selässä oleva on aina pomo, on siellä kuka tahansa. Parhaimmillaan esteillä, missä on rauhallinen, mutta ketterä. Ei kiellä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

Redlo kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Zapatron Ion
budj, esteet

e. Ozierany Yemn
RBSH, koulu, POL

ii. Priton Ninetron
budj, esteet, RUS

ie. Zapadnaja Ion
budj, kenttä

ei. Skahka Yemn
budj, koulu, POL

ee. Palmyra Yemn
RBSH, koulu, POL