Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Reklina Yemn x

Reklina Yemn x ”Reklina” (rek.nro VH22-034-0038)
mustanruunikko 159 cm, angloarabi, tamma
synt. 02.06.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 120 cm

Reklina on luonteeltaan erittäin kiltti ja seurallinen tamma. Sen kanssa puuhailee mielellään niin isompi, kuin pienempikin ratsastaja. Pomminvarma, eikä kuumu sitten millään. Koulua menee mielellään, mutta hieman tuntihevosaskeleet omaavana ei rahkeet vaativiin luokkiin riitä. Esteillä ketterä ja innokas, mutta isommilla kieltää melko helposti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ8175248%
KRJ2114231%

Jälkeläiset

08.09.2023 tamma Venen Yemn x (i. Jamie Rewa ox)

Sukutaulu

6-polvinen suku

i. Oxymoron Ion x
x, koulu

e. Swinouja Yemn x
x, esteet, POL 

ii. Orsino Ion x
x, kenttä

ie. Anissa Ion xx
xx, kenttä

ei. Gajeci Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ee. Shazany HAH
wpb (13 %), esteet