Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Great Line Namys xx

Great Line Namys xx ”Rellu” (rek.nro VH22-006-0236)
mustanruunikko 166 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 05.04.2022, katso ikä
kasv. Ireth (VRL-03777), Namyshill SPA
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 130 cm

Rellu on luonteeltaan kiltti ja kovin ruunamainen ori. Rellun kanssa on aina yhtä helppoa ja mukavaa toimia, niin kotona kuin kilpailupaikalla. Rellu tulee hyvin toimeen muiden hevosten ja tuttujen ja tuntemattomien ihmisten kanssa. Se on kuuliainen ja helppo hoidettava. Ratsastaessa se aluksi kokeilee ratsastajaa, kuinka paljon hän saa laiskotella. Huonoina päivinään se saattaa myös säpsyä ja kieltää esteillä helposti. Hyvä hyppytyyli, jos ratsastaja saa Rellulta vauhtia irti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ18159037%
KRJ331346%

Jälkeläiset

21.02.2024 tamma Oneida Yemn (e. Romangina LH)
22.01.2024 tamma Paisley Yemn xx (e. Kije Yemn xx)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Next In Line xx
xx, kenttä, USA

e. Let Me See xx
xx, kenttä, USA

ii. Overseer xx
xx, laukka

ie. Velocity Shift xx
xx, laukka

ei. Let Me Get You xx
xx, risueste

ee. See The Future xx
xx, risueste