Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Rembertow Yemn xx

Rembertow Yemn xx ”Remppu” (rek.nro VH22-006-0108)
ruunikko 165 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 07.06.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 150 cm

Remppu on luonteeltaan hieman orimainen, mutta pohjimmiltaan kiltti. Remppu on kova pomottamaan muita hevosia ja välillä jekkuilee myös ihmisille. Hoitaessa melko utelias ja ori on myös tunnettu aktiivisesta karkailustaan. Ratsastaessa reipas ja usein jaksaa kokeilla aluksi pitkäänkin. Energiaa riittää ja sitä kulutetaan myös tammoille esittämiseen sekä vihreitä ukkoja kivien takana pomppiessa. Mainio hyppytyyli, kunhan sille päälle sattuu.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ303316738%
KRJ553926%

Jälkeläiset

07.02.2024 tamma Talamanca Yemn xx (e. Unin Yemn xx)
17.10.2023 tamma Contagion Yemn xx (e. Laka Yemn xx)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Greywalker
xx, esteet, GBR

e. Kingkiller Chronicle
xx, esteet, GBR

ii. Greteneil xx
xx, laukat, GBR

ie. Amanielle xx
xx, laukat, GBR

ei. Iannoe xx
xx, laukat, GBR

ee. Great Jocelyn xx
xx, laukat, GBR