Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Reszel Yemn

Reszel Yemn ”Resse” (rek.nro VH21-048-0088)
ruunikonkimo 169 cm, westfalen, ori
synt. 30.09.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Resse on luonteeltaan melko laiska ja rauhallinen ori. Se ei juuri hätkähdä yllätyksistä tai maailman menosta, vaan jurottaa vain paikallaan. Loistava maastovarma hevonen vetämään vaikka isompaakin porukkaa. Ratsastaessa ori saattaa hieman laiskotella ja ratsastajalla onkin syytä olla rautaiset pohkeet. Upeat lennokkaat liikkeet, jos ratsastaja osaa vaatia tarpeeksi. Ori pelkää aika paljon erikoisesteitä ja on erikoistunut lähinnä kaikkien esteiden kieltämiseen. Saattaa myös kuumua, jolloin pukit lentävät.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ5144939%
KRJ12148431%

Jälkeläiset

17.10.2022 tamma Dobra Yemn (e. Wisteria Grey)
05.05.2022 ori Blonie Yemn (e. GLA Glamlight)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Weistucker
westf, esteet, GER

e. Dahlia G
westf, koulu, GER

ii. Make My Day
westf, esteet, GER

ie. IMM Pegasa
westf, esteet, GER

ei. Gais Nieslie
westf, koulu, GER

ee. Firetricha ERT
westf, koulu, GER