Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Gafarettie xx

Gafarettie xx ”Retti” (rek.nro VH22-006-0125)
ruunikko 166 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 11.01.2022, katso ikä
kasv. Tim Gerriston GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 140 cm

Retti on luonteeltaan hieman ujo tamma. Se viihtyy parhaiten omien tarhakavereiden kanssa, mutta vieraita hevosia se lähestyy suurella varauksella. Tamma on melko säpsy kaikille äänille ja yllätyksille. Muutoin tamma on melko herkkä ja kuuliainen. Hellällä kädellä ja pohkeella, Retti saattaa osoittaa mieltään liian vahvojen apujen takia. Laskelmoiva estetykki. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ1152370%
KRJ567016%

Jälkeläiset

19.06.2023 tamma Enthusiasm Yemn xx (i. Helping Out)
25.01.2023 ori Matrix Yemn x (i. Sikiyn)

Sukutaulu

evm-suku

i. Chacal xx
xx, esteet, GBR

e. Indiana Janessa xx
xx, esteet, GBR

ii. Great Atmosphere xx
xx, esteet, GBR

ie. Risilla xx
xx, esteet, GBR

ei. Ferguson xx
xx, laukat, GBR

ee. Ella Firis CCA xx
xx, laukat, GBR