Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Rhood Yemn

Rhood Yemn ”Rhood” (rek.nro VH23-100-0001)
ruunikko 163 cm, wielkopolski, tamma
synt. 10.01.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Rhood on luonteeltaan energinen, mutta kiltti ori. Se saattaa kokeilla pientä ratsastajaa aluksi ja orille pitää tehdä heti selväksi, kuka on pomo. Hoitaessa kiltti, pyörii vähän ja saattaa olla yliutelias. Esteillä toimii parhaiten. Ketterä estetykki, joka kaahaa koko radan minkä jaloistaan pääsee, silti pudottamatta tai perääntymättä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ12298946%
KRJ251354%

Jälkeläiset

06.04.2024 ori Huetar Yemn (i. Wiadowo Yemn)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Sanok Yemn
wielk, esteet, POL

e. Salomea Del
wielk, esteet, GER

ii. Rolnictwo
wielk, esteet, POL

ie. Starozytny Las
malo, koulu, POL

ei. Boosted
wielk, esteet, POL

ee. Stinky Winky
wielk, esteet, POL