Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Iñarritu

Iñarritu ”Ritu” (rek.nro VH23-083-0011)
ruunikko 140 cm, criollo, tamma
synt. 03.01.2023, katso ikä
kasv. Catharine Shelley GBR
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 90 cm

Ritu on luonteeltaan vauhdikas ja hieman tammamainen. Sen kanssa tulee toimeen kyllä pienempikin, kunhan on topakka. Ritu on herkkä ratsastettava, mutta kuumuu melko nopeasti, miksi ei sovi ihan alottelijoille. Saattaa alkaa esiittämään draamakuningatarta, säpsymään tai kokeilemaan. Maastossa saattaa hyppiä milloin mitäkin. Esteillä ketterä, nopea ja varma.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ384226%
KRJ283231%

Jälkeläiset

24.03.2024 ori Quitus Yemn (i. Prietogette)

Sukutaulu

evm-suku

i. Alejandro III
cri, karja, ARG

e. Hermidasantaolalla
cri, karja, ARG

ii. Alejandro II
cri, karja, ARG

ie. Kilika
cri, karja, ARG

ei. Muchacho
cri, karja, ARG

ee. Bovaira
cri, karja, ARG